Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
kotisivut helposti

Tämä on virtuaalitalli / This is a sim-game stable! 

Kuva: flickr.com / OSUBeaver13


Hoitajien ja yksityisten hevosten omistajien pikkujoulut

perjantaina 23.12.2011

"Joulu on taas
joulu on taas
kattilat täynnä puuroo

Joulu on taas
joulu on taas
kattilat täynnä puuroo

Nyt sitä saa
nyt sitä saa
vatsansa täyteen puuroo

Nyt sitä saa
nyt sitä saa
vatsansa täyteen puuroo"

Hopearinteessäkin juhlitaan joulua! Joulun kunniaksi järjestämme hoitajille ja yksityisten hevosten omistajille yhteiset pikkujoulut! 

Pikkujoulut alkavat perjantaina 23. päivä joulukuuta klo 12.00 tamma- ja varsatallissa. Aloitamme tallien koristeluilla (ori- ja ruunatalli, tamma- ja varsatalli sekä yksityistalli). Hopearinteessä on valmiiksi paljon erilaisia koristeita, mutta mukanaan saa tuoda omiakin koristeita esim. oman hoitsunsa karsinaa koristamaan. Koristelun jälkeen suuntaamme maneesiin, jossa tallin omistaja Ezzu pitää muutaman kouluratsastusnäytöksen hevosillamme Ripillä ja Sanilla

Kun ratsastusnäytökset on katsottu ja Ezzu on saanut hevoset takaisin talliin, sytytämme tamma- ja varsatallin edustalle kynttilät poismenneiden Hopearinteen hevosten muistoksi. Jokaisen olisi suositeltavaa tuoda oma kynttilä mukanaan ja siten osallistua koskettavaan muistotilaisuuteemme. Ezzu pitää pienen muistopuheen, jonka ohessa pidämme minuutin pituisen hiljaisen hetken.

Illan suussa ori- ja ruunatallissa on tarjolla maukasta riisipuuroa sokerin ja kanelin kera (samalla mantelin etsintäkisa. Kuka saakaan mantelin tänä vuonna?), kuumaa glögiä ja kaakaota sekä vastaleivottuja pipareita. Lisäksi jaamme pikkujoululahjat. Jos haluat osallistua lahjojen jakoon, tuo mukanasi noin 5 euron arvoinen pikkujoululahja. Kaikki lahjan tuoneet saavat siis lahjan!
Ori- ja ruunatallissa on myös joitain pieniä leikkejä hoitajien kesken.

Pikkujoulut päättyvät viimeistään kello 18.00. Kaikki ovat sydämellisesti tervetulleita mukaan luomaan hyvää joulufiilistä! :)


Mukana joulutunnelmassa:
Iiduliinu
Emmi
Indy
Jillian
Jenna
Saana Koivurinne
Saara Quarder
Tinja Holstrom
Heli
Mamu
Indira
Katherine
Amy©2019 Hopearinteen Ratsutila - suntuubi.com