Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
kotisivut helposti

Tämä on virtuaalitalli / This is a sim-game stable! 

© Tiia Tahvanainen

Estevalmennus KOMMENTIT

torstaina 31.05.2012

Nyt on taas vuorossa estevalemmnus. Se järjestetään 31. päivä toukokuuta. Tasona on 80cm. Valmennus pidetään kentällä klo 17.30-19.00. Hinnaltaan se on 15 vr:ää.

Valitset alla olevasta "vapaat valmennushevoset"-listasta itsellesi sopiva ratsu. Ilmoittaudu nopeasti, sillä mukaan otetaan vain 5 ratsastajaa!
Ilmoittaumiset vieraskirjaan tai sähköpostiin, kiitos.

Valmennuksesta ei tarvitse kirjoittaa tarinaa, ellei välttämättä halua. Päivän jälkeen sivulle ilmestyvät jokaiselle ratsastajalle henkilökohtaiset kommentit omasta suoriutumisestaan.


Vapaat valmennushevoset (0/5):
-

Varatut valmennushevoset (5/5):

Saara Q. - Foppe II
Kira - Hopearinteen Currant
Evy - Hopearinteen Wanton Eze
Jenna - Hopearinteen Brediénne
Heli - Miss Sofie

Kommentit
Rata
Toisella pitkällä sivulla kolmen esteen jumppasarja, toisella kaarteena kaksi estettä toisella suhteutetulla etäisyydellä. Tehtävät tehdään erikseen, ensin treenattiin ratsastajan asentoa ja tasapainoa jumppasarjalla, minkä jälkeen haettiin oikeaa tahtia, tasaista laukkaa ja kääntymistä kaarevalla tiellä.

Saara Q. - Foppe II
Teillä oli tänään Fopen kanssa vauhti päällä, mikä saatiin huomata jo jumppasarjalla, jolla liian suuret hypyt eivät meinanneet mahtua esteiden väliin. Saitkin pidätellä oria kunnolla, ennen kuin se malttoi tulla rauhassa. Kaarevalla tiellä teillä meni jo paremmin, kun oli hieman enemmän tilaa innostuneelle laukalle. Sinun asento ja tasapaino oli kohdillaan, mutta esteillä voisit myödätä vieläkin enemmän, vaikka olisi menevämpikin ratsu alla.

Kira - Hopearinteen Currant

Sinulla ja Ticulla oli myös ihan liikaa vauhtia tänään. Sinulla olikin lievästi hankaluuksia pysytellä selässä samalla kun Ticu teki mitä erikoisempia loikkia rämpien jumppasarjan esteiden yli. Saitkin taistella kunnolla, että pysyit selässä, mutta maahan et tahtomattasi tullut. Kaarevalla tiellä pidit vauhdin paremmin hanskassa ja hypyistäkin tuli näin siistimpiä.

Evy - Hopearinteen Wanton Eze
Teillä meni Epun kanssa tänään ihan mukavasti. Eppu oli kyllä menossa muiden mukana kaasu pohjassa, mutta sait orin kuuntelemaan oikein mukavasti ja jumppasarjalla teillä ei ollut mitään ongelmia. Kaarevalla tiellä teillä tuli kyllä pariin otteeseen turhan suora tie esteeltä toiselle, jolloin hypyt olivat aavistuksen vinoja, mutta hyvin pysyit tasapainossa ja kun tiet saatiin kuntoon oli suoritus oikein kiitettävä.

Jenna - Hopearinteen Brediénne
Kaikilla tuntui tänään olevan vauhti päällä, ettekä te olleet poikkeus. Edissa oli esteet nähtyään hivuttautumassa koko ajan niiden luokse, mutta jämäkillä avuilla sait tamman pysymään halutulla tiellä oikein hyvin, vaikka jouduitkin asiasta Edissalle useampaan otteeseen huomauttamaan. Esteillä teillä meni oikein hyvin, joskin voisit uskaltaa myödätä selvemmin esteille myös menevämmällä ratsulla.

Heli - Miss Sofie
Sinulla ja Sofiella meni tänään todella hyvin. Sofie kuunteli hyvin apujasi eikä kiihdytellyt esteille mitenkään erikoisesti. Oikominen oli kuitenkin teidän ongelmanne tänään. Jumppasarja meni muuten hyvin, mutta lähestyessä Sofie oikoi mistä seurasi että tie oli vino ja jouduitte jumppasarjan keskellä sitä korjailemaan. Kaarevalla tiellä olit kuitenkin hyvin jämäkkänä tien suhteen, eikä siinä tullut kuin vähän oiottua.

Yleisesti
Kaikilla riitti vauhtia ja intoa esteille vähän liiankin paljon, mutta kaikki meni oikein loistavasti eikä kukaan tippunut.

Kommentit © Kati

©2019 Hopearinteen Ratsutila - suntuubi.com