Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
kotisivut helposti

Tämä on virtuaalitalli / This is a sim-game stable! 

© Tiia Tahvanainen

Kouluvalmennus KOMMENTIT

sunnuntaina 13.05.2012

Tällä kertaa on vuorossa kouluvalmennus. Se järjestetään 13. päivä toukokuuta. Tasona on helppo C. Valmennus pidetään kentällä klo 12.00.13.00. Hinnaltaan se on 10 vr:ää.

Valitset alla olevasta "vapaat valmennushevoset"-listasta itsellesi sopiva ratsu. Ilmoittaudu nopeasti, sillä mukaan otetaan vain 5 ratsastajaa!
Ilmoittaumiset vieraskirjaan tai sähköpostiin, kiitos.

Valmennuksesta ei tarvitse kirjoittaa tarinaa, ellei välttämättä halua. Päivän jälkeen sivulle ilmestyvät jokaiselle ratsastajalle henkilökohtaiset kommentit omasta suoriutumisestaan.

Valmennuksen tulee pitämään ulkopuolinen henkilö. Kommentit tulee viimeistään keskiviikkona (23.05.-12).Vapaat valmennushevoset (0/5):
-

Varatut valmennushevoset (5/5):
Kira - Hopearinteen Alegría
Heli -
Hopearinteen Muru
Jenna - Terciopelo Sorpresa
Emmi - Maryl's Hope
Tinja Holstrom - Hopearinteen Ginderly

Kommentit
Kira - Hopearinteen Alegría
Sinulla ja Riialla toimi kommunikaatio tänään todella hyvin. Alun kiemurtelut sait hyvin korjattua ja alkuverkkojen jälkeen kaikki tehtävät menivät todella hyvin. Pariin otteeseen jouduin teille hieman muistuttelemaan miten ne tehtävien tiet oikein menivätkään, mutta muuten ei ollut mitään suurempaa huomautettavaa.

Heli -
Hopearinteen Muru
Teillä oli tänään Murun kanssa todella kova kiire jonnekin. Teidän kahden yhteistyö sujui oikein hyvin, mutta vauhtia oli selvästi liikaa. Jarruja ei meinannutkaan löytyä ja pysähdys -tehtävät melkeinpä ravasitte läpi. Ensikerralla muista siis tarkastaa myös ne jarrut vaikka itse tekisikin mieli mennä kovempaa kun vauhtia on tarjolla.

Jenna - Terciopelo Sorpresa
Te olitte Teresan kanssa tänään hieman erimieltä vauhdista. Teresalla oli tänään tahmatassu -päivä eikä vauhtia meinannut löytyä sitten millään edes alkuverkkojen jälkeen. Loppua kohden vauhti parani ja sait varsinkin laukannostoihin mukavasti energiaa.

Emmi - Maryl's Hope
Sinä ja Tikku saitte tänään tehtävät rullaamaan melkein kuin ilmaa vain. Teillä meni oikein mukavasti alusta saakka yhdessä, mutta ongelmia löytyikin sitten, kun jouduitte yhtään lähemmäs muita ratsukoita. Silloin Tikku keksi jostain aina jotain pelleiltävää, mutta reiluilla etäisyyksillä mentäessä teidän yhteistyö toimi todella hyvin.

Tinja Holstrom - Hopearinteen Ginderly
Teilläkin oli Danan kanssa hieman erimielisyyksiä vauhdista. Dana oli sitä mieltä että tänään mennään oikein hippulat vinkuen, mutta sinä sait kuitenkin rauhoiteltua tahtia, vaikka jokaisesta pohkeen kosketusesta tuli melkeinpä lisää vauhtia. Lopputunnista löysitte kuitenkin sopivan tahdin ilman suurempia häsläyksiä.

Yleisesti
Oikein mukavasti meni tämä valmennus. Jokaisella hieman jotakin petrattavaa, muttei mitään maailmaa kaatavaa ;) Mukavia, erilaisia ratsukoita!

Kommentit © Kati

©2019 Hopearinteen Ratsutila - suntuubi.com