Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
kotisivut helposti

Tämä on virtuaalitalli / This is a sim-game stable! 

Maastoilupäivä AVOIN KAIKILLE (MYÖS ULKOPUOLISILLE)

lauantaina 01.09.2012

Hopearinteessä järjestetään kaikille avoin maastoilupäivä lauantaina 1. päivä syyskuuta. Tarkoituksena on viettää yhdessä mukava päivä maastossa hevostellen! Aloitamme retken tamma- ja varsatallin edestä klo 11.00. Ezzu kertaa maastoilun säännöt ja Tiikeri järjestää osallistujat jonoon. He molemmat tulevat mukaan maastoilemaan. Ezzu vetää maastoporukkaa ja Tiikeri kulkee viimeisenä varmistamassa, ettei kukaan jää porukasta jälkeen.

Kestoltaan maasto on noin 5½ tuntia, johon sisältyy myös evästauko järven rannalla. Siellä on mahdollista grillata. Halukkaat saavat mennä järveen kahlaamaan ratsuillaan, jos vain uskaltavat näin myöhään syksyllä!

Täysin ilmainen maastoilupäivä ei ole, sillä se maksaa yhdeltä osallistujalta 30 vr:ää. Hintaan sisältyy retkieväät (pillimehu, leipä, makkara ja hedelmä) sekä mahdollinen hevosen vuokraus Hopearinteestä. Jos et kuulu talliporukkaamme, vaan tulet maastoilupäivään toiselta tallilta ja haluat vuokrata meiltä hevosen, valitse sellainen kenellä ei ole hoitajaa (ei yksityisiä hevosia). Tallimme hoitajat/yksityishevosten omistajat osallistuvat maastoon omalla hoitsulla tai hevosella. Halutessaan hekin saavat maastoilla sellaisella hevosella, kenellä ei ole hoitajaa.

Ilmoittautumiset vieraskirjaan, kiitos.

Maastoporukassa mukana:
Emmi - Macarona Di Piazza
Nelli - Zeprano

Jenna -Hopearinteen Will Mango
Marina - Napoleon
Molly - Sweet Mandy
Jillian - Hopearinteen Jewelina
Irene - Hopearinteen Muru
Manzze - Thumbelina
Valentine - Hopearinteen Strimma Liinus
Amy - S.T. Suhina

©2019 Hopearinteen Ratsutila - suntuubi.com