Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
kotisivut helposti

Tämä on virtuaalitalli / This is a sim-game stable! 

Flickr.com / andreavallejos


Kouluvalmennus KURSSIKOMMENTIT

perjantaina 10.05.2013

Pitkästä aikaa Hopearinteessä järjestetään tallin omalle porukalle avoin kouluvalmennus tasoltaan VaB-luokkaa! Valmennus kestää noin 1 h 15 min tuntia. Kurssikommentit ilmestyvät tälle sivulle viimeistään 12.05. Opettajana tässä valmennuksessa toimii tallin perustaja Ezzu monen vuoden kokemuksellaan. Otamme valmennukseen seitsemän ratsukkoa ja oma ratsu valitaan alla olevasta Vapaat ratsut -listasta. Valmennus maksaa yhdeltä osallistujalta 30 vr:ää. Jos sinulla ei ole tällä hetkellä valmennukseen varaa, on mahdollista että laitamme maksun sinulle velaksi, jonka sitten perimme sinulta myöhemmin kun olet ansainnut hoitotarinoista tarpeeksi rahaa. Valmennus alkaa kentällä klo 18.00.

Ilmoittautumiset vieraskirjaan, kiitos. Ilmoita samalla kenellä hevosella osallistut.


Valmennettavat:
Bet - Droit Charmeur
Alkukäynneissä Miri laahusti laiskasti uralla ja jouduit patistamaan sitä eteenpäin. Lopulta se reipastui ja alkuravien aikana se ei aina malttanut hiljentää vauhtiaan pyynnöstäsi. Kootut askellajit onnistuivat hienosti ja Miri kuunteli apujasi tarkkaan. Laukkaa et saanut aluksi nostettua ollenkaan, mutta se onkin tuttu juttu Mirin kanssa. Kunhan vielä napakoiduit entisestään, niin hetken päästä laukkakin nousi useiden pieleen menneiden yritysten jälkeen. Laukasta siirtyminen takaisin raviin oli seuraava asia, mikä tuotti suuria ongelmia. Ori olisi tahtonut vain laukata uraa pitkin, eikä hiljentää vauhtia sitten lainkaan! Lopulta vauhdin sait kuin saitkin hiljennettyä takaisin raviin ja Miri heitti "protestiksi" pienen pukin. Valmennuksen loppupuolella suorittamanne avotaivutus oli hienoa taidonnäytettä! Suoriuduit Mirin kanssa hienosti kouluvalmennuksestamme, vaikka laukannostossa ongelmia ilmenikin. Hienoa Bet!

Jannica - Fia's Sunlight
Tulit kouluvalmennukseemme appaloosatamma Venlalla. Alkukäynneissä Venla tuntui kovin energiseltä tapaukselta ja siitä syystä jouduitkin lähes jatkuvasti pidättelemään sitä, ettei se karkaa raviin. Alkulämmittelynä täytyi ravata kenttää ympäri ja jokaisen pitkän sivun keskelle täytyi tehdä pysähdys sekä kentän päädyissä pääty-ympyrät. Pysähdykset eivät aina tulleet haluttuun kohtaan, mutta pääty-ympyrät onnistuivat oikein hyvin. Laukkaa Venla ei aluksi nostanut, vaan eteni pelkästään kiitoravissa. Tosin kun annoit sille napakammat avut, niin kyllä se laukkakin sieltä nousi hienosti! Avotaivutuksessa ei ilmennyt ongelmia, vaan Venla oli hienosti taipunut. Sulkutaivutusta olisi vielä hyvä harjoitella lisää. Valmennuksessa Venla oli kuuliainen ja yhteistyöhaluinen kanssasi. Tulitte toistenne kanssa hienosti toimeen.


Emmi - Caca's Beauty
Sait kouluvalmennuksessa allesi osaavan arabitamman. Tosin valmennus osui hieman pahaan kohtaan, sillä Bellellä oli juuri kiima-aika. Alkukäynneissä se ei olisi halunnut liikkua yhtään. Se suorastaan mateli uraa pitkin ja sinun täytyikin lähes otsa hiessä patistaa sitä liikkumaan reippaammin. Alkuravejakaan ette heti päässeet ravailemaan, sillä Belle ei tahtonut millään nostaa ravia. Joskus kun annoit sille vähän turhan napakat avut, niin se heitti pienen pukin. Kunhan Belle hetken kuluttua tajusi, ettei se matelemalla pääse pois valmennuksesta, niin vauhtiakin alkoi löytymään edes hieman paremmin kuin valmennuksen alkupuolella. Kootut askellajit sujuivat hienosti. Siirtyminen peruutuksesta laukkaan ei onnistunut aluksi halutulla tavalla, mutta hetken harjoittelun jälkeen saitte senkin suoritettua kiitettävästi. Avotaivutusta voisit vielä harjoitella lisää. Bellen kaula oli liiankin taipunut eikä se kantanut ulkokylkeään. Vaikka Bellellä kiima-aika valmennuksen kohdalle osuikin, niin suoriuduit hyvin sen kanssa!

athene - Tiger Pulley
Tulit valmennukseen uusimpiin tulokkaisiin kuuluvalla Duplalla. Alkukäynneissä huomasitkin sen vauhdikkaan luonteen, sillä käynnissä se ei meinannut pysyä sitten alkuunkaan ja yritti jatkuvasti nostaa ravia. Joskus se siinä onnistuikin, mutta palautit sen nopeasti takaisin maanpinnalle käyntiaskeliin. Ja sitten alkuraveissa Dupla olisi tahtonut kovasti laukata! Laukkaa se ei kuitenkaan saanut nostettua napakkuutesi ansiosta. Kootut askellajit eivät nyt oikein onnistuneet, sillä Dupla oli niin energisellä päällä. Pohkeenväistössäkään se ei malttanut keskittyä eikä se oikein kuunnellut pohjeapujasi. Avotaivutuksessa Dupla oli liian taipunut eikä se taivutuksissakaan nyt oikein loistanut, koska tämä tamma olisi tahtonut jatkuvasti vain ravata tai laukata kenttää ympäri. Koululiikkeet eivät sitä pahemmin kiinnostaneet, vaikka hienosti yrititkin kiinnittää sen huomion liikkeisiin. Tässä valmennuksessa saitkin nyt testata hieman energisempää tammaa! Pysyit hienosti rauhallisena, vaikka Dupla ei aina täysin totellut apujasi!

©2019 Hopearinteen Ratsutila - suntuubi.com