Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
kotisivut helposti

Tämä on virtuaalitalli / This is a sim-game stable! 

Flickr.com / Martyn @ Negaro


Estevalmennus KURSSIKOMMENTIT

sunnuntaina 12.05.2013

On estevalmennuksen aika! Tällä kertaa tasona on 70-100 cm:n esteet. Valmennukseen otetaan mukaan seitsemän ratsukkoa ja oma ratsu valitaan alla olevasta Vapaat valmennushevoset -listasta. Hinnaltaan valmennus on 30 vr:ää ja maksun voi jättää velaksi, jos tällä hetkellä rahaa ei tarpeeksi ole. Valmennus alkaa kentällä klo 14.00.

Ilmoittautumiset vieraskirjaan, kiitos.


Valmennettavat:
Bet - Moulin Aviana
Meri tepasteli alkukäynneissä kovin reippaasti ja yritti välillä nostaa raviakin. Et kuitenkaan antanut sille periksi napakkuutesi ansiosta. Verryttelyksi hyppäämät ristikkoesteet sujuivat vielä rauhallisesti, mutta kun siirryimme korkeampiin esteisiin niin johan sitä vauhtia alkoi löytymään - välillä jopa liiaksi asti! Meri spurttasi aina hurjalla vauhdilla estettä kohti ja välillä se hyppäsi muutamat esteet "pienellä kenguruloikalla", mihin et kyllä ollut varautunut joten oli lähellä ettet tipahtanut selästä. Onneksi tasapainosi oli kuitenkin kunnossa, etkä joutunut tekemään lähempää tuttavuutta maneesin hiekan kanssa. Istuntasi on hienosti kohdillaan enkä huomannut siinä mitään parannettavaa!

Jannica - Recipe of Love
Alkukäynneissä Reffa mateli uralla, mutta kun se näki ensimmäiset verryttelyesteet niin kyllähän sitä vauhtia alkoi jo löytymään! Reffa ei olisi millään malttanut odottaa hyppyvuoroaan ja välillä se olisi tahtonut vain ohittaa muut ratsukot ja hypätä itse. Jouduit tekemään kovan työn tamman pidättämiseksi, mutta onnistuit siinä kuitenkin hyvin. Napakkuutta sinulta ainakin löytyy ja sitä Reffan kanssa välillä tarvitseekin, sillä osaa se olla myös hieman itsepäinenkin tapaus. Isommilla esteillä Reffa odotetusti kuumenikin ja toisinaan esteiden jälkeen se heitti parit ilopukit "piristykseksi". Kerran meinasit tipahtaa selästä, kun valahdit tamman kaulalle makaamaan pukin takia, mutta viime hetkillä sait tasapainosi korjattua. Sinulla on oikein hyvä istunta eikä siinä ole korjattavaa. Huomaa kyllä, että olet ratsastanut jo useammankin vuoden!

athene - Doin't Great
Nita oli alkukäynneissä turhankin innokas ja se olisi kovasti halunnut vain ravata kenttää ympäri. Välillä se onnistuikin nostamaan ravin omasta tahdostaan, mutta sait sen sitten pian taas takaisin käyntiin tallustelemaan. Pienemmät esteet ylittyivät hienosti, vaikka pari kertaa Nita juoksikin esteen ohi, koska et ohjannut sitä tarpeeksi napakasti esteelle. Kun esteitä korotettiin niin Nitakin alkoi innostua enemmän. Tosin tämän neitokaisen hypyn ajoittamisessa on aina välillä vikaa, joten jouduin varoittelemaan sinua joskus turhan myöhään lähtevistä hypyistä. Pudotuksia toki tuli Nitan myöhäisten hyppyjen takia, mutta jokatapauksessa pärjäsit sen kanssa hienosti. Yhteistyönne toimi, lukuunottamatta paria kieltäytymistä ja esteen ohi juoksemista. Valmennuksen loppupuolella tipahdit tamman selästä, koska se kieltäytyi hyppäämisestä. Nousit kuitenkin rohkeasti takaisin selkään ja jatkoit valmennuksen loppuun asti. Istuntasi meinaa aina välillä painua ns. tuoli-istunnaksi, joten jos siihen jatkossa kiinnittäisit enemmän huomiota!

Emmi - Huiskeen Harmonia
Harma oli alkukäynneissä todella laiskalla päällä ja jouduit jatkuvasti patistamaan sitä raipan avulla eteenpäin. Aluksi se ei meinannut onnistua sitten yhtään, koska ilmeisesti Harma oli silloin päättänyt että nyt mennään varsinaista etanavauhtia. Kun se huomasi napakkuutesi ja päättäväisyytesi, niin jopas se reipastuikin kummasti! Verryttelyesteille Harma lähti kovin laiskanoloisesti ja jälleen raipan avulla täytyi herätellä tammaa. Ensimmäiset hypyt olivat hieman katastrofaalisia, sillä Harman vauhti oli erittäin hidas ja kaikenkukkuraksi se hädintuskin jaksoi nostella jalkojaan esteen yli. Kun esteitä korotettiin niin myös Harma alkoi lisäämään vauhtiaan ja kyllä te valmennuksen loppupuolella saittekin oikein kivoja hyppyjä aikaiseksi, kun sinun ei tarvinnut enää patistaa tammaa kulkemaan reippaammin. Harma vaati vain valmennuksen alkupuolella rutkasti herättelyjä raipan avulla. Jatkossa voisit kiinnittää istunnassasi huomiota siihen, että kätesi pysyisivät 90 asteen kulmassa!

©2019 Hopearinteen Ratsutila - suntuubi.com