Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
kotisivut helposti

Tämä on virtuaalitalli / This is a sim-game stable! 

Yömaasto AVOIN KAIKILLE

keskiviikkona 12.06.2013

Mikäs sen ihanampaa kuin istua hevosen selässä kesäyönä lämpimän sään vallitessa? Siksipä me järjestämme Hopearinteessä kaikille avoimen yömaaston, johon tosissaan tervetulleita ovat myös tallin ulkopuoliset vierailijat ratsuillaan. Yömaasto on hinnaltaan 50 vr:ää. Jos tallimme hoitajilla ei ole siihen varaa, niin maksun voi oikein hyvin jättää myös velaksi, jolloin perimme sen hoitajan kaapista myöhemmin kun rahaa on kertynyt tarvittava määrä! Älä siis huoli, että yömaasto jäisi väliin huonon rahatilanteesi takia.

Maastoreissu starttaa Hopearinteen ori- ja ruunatallin edestä keskiviikkoiltana klo 21.00. Maaston kesto on noin 3½-4 tuntia vauhdista riippuen. Pysähdymme myös järven rannalla sijaitsevalla laavulla, jossa syömme eväsleivät ja juomme mehua. Ennen lähtöä Ezzu määrää jonojärjestyksen, jossa pysymme koko maaston ajan. Vetäjänä toimii tallin omistaja ja perustaja Ezzu lämminverisellä ratsuhevostammalla Nitalla sekä jonon perässä vahtia pitää tallin osaomistaja Tiikeri upealla holsteininhevosella Fantalla. Maaston jälkeen osallistujien on mahdollista yöpyä Ezzun asuintalossa, jos he eivät saa kyytiä kotiin enää niin yömyöhään. Yöpyminen maksaa 25 vr:ää sisältäen herkullisen aamupalan!

Yömaastosta ei ole pakko kirjoittaa tarinaa. Ilmoittautumiset vieraskirjaan, kiitos. Kerro osallistumisesi yhteydessä ratsusi nimi sekä linkki sen sivuille! Muista myös ilmoittaa, jos yövyt maastoreissun jälkeen Hopearinteessä, jotta Ezzu osaa siihen tarvittaessa varautua!


Yöstä nauttimassa:
Emmi - Nadeje's Fjena
Bet - Hopearinteen Little Dream
Jillian - Hopearinteen Priimus
Laura - Miss Sofie


©2019 Hopearinteen Ratsutila - suntuubi.com