Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
kotisivut helposti

Tämä on virtuaalitalli / This is a sim-game stable! 

Hevostelupäivä AVOIN VAIN HOPEARINTEEN TALLIPORUKALLE

torstaina 13.06.2013

Nyt Hopearinteessä järjestetään varsin erikoinen ja uusi hevostelupäivä, mitä ei ole koskaan ennen järjestetty! Päivän tarkoituksena on siis valita päiväksi yksi Hopearinteen hevonen, kenen kanssa tekee lähempää tuttavuutta ja kenellä ratsastaa kaksi eri ratsastustuntia. Tämä on siis hieno tilaisuus päästä tutustumaan johonkin hevoseemme, kenestä olet saattanut vain haaveilla tai muuten vain räpsiä kaukaa kuvia! Hevostelupäivä on avoin vain Hopearinteen talliporukalle (hoitajille ja yksityisten hevosten omistajille).

Osallistuja saa valita Hopearinteen hevosista kenet tahansa (mutta EI yksityisiä hevosia!) - myös sellaisen kenellä on jo hoitaja! Hevostelupäivään ei saa osallistua omalla hoitsullaan, sillä tarkoitus on viettää päivä ihan tuntemattoman hevosen seurassa. Päivä maksaa yhdeltä osallistujalta 35 vr:ää sisältäen päiväruoan sekä kaksi ratsastustuntia valitsemallaan hevosella. Maksun voi erinomaisesti jättää myös velaksi, joten jos sinulla ei tällä hetkellä ole tähän varaa, ei se mitään, voit silti osallistua hevostelupäivään. Veloitamme maksun sinulta sitten myöhemmin, kun olet saanut tarvittavat rahat kasaan. Kätevää, eikö?


Alla vielä päivän ohjelma aikatauluineen:
9.00 ~ kokoontuminen tamma- ja varsatallin edessä. Nimenhuudon jälkeen jokainen pääsee hakemaan valitsemaansa hevosta laitumelta. Mukaan saa tarvittaessa avustajan. Kun hevonen on haettu laitumelta, se viedään talliin omaan karsinaan ja hevoseen saa tutustua rauhassa. Samalla kun hevoseen tehdään tuttavuutta, niin sitä voi jo valmistella pian alkavalle ratsastustunnille harjaillen ja kavioita putsaten.
10.45 ~ 1½ h pituinen koulutunti kentällä. Ratsastustunnin taso katsotaan vasta kentällä, kun nähdään minkätasoisia hevosia on mukana. Ratsastustunnin jälkeen hevosen saa viedä hetkeksi laitumelle päiväruoan ajaksi.
13.00 ~ lounas; lihapullia, perunamuussia & juotavaa (kasvisvaihtoehtona kasvispyörykät & perunamuussia).
14.30 ~ hevosten hakeminen laitumelta ja valmistautuminen estetunnille.
15.45 ~ 1½ h pituinen estetunti kentällä. Ratsastustunnin taso katsotaan vasta kentällä, kun nähdään minkätasoisia hevosia on mukana. Tunnin jälkeen valitsemansa hevosen kanssa saa viettää kahdenkeskistä vapaa-aikaa.
19.30 ~ hevostelupäivän lopetus ja hevosten vienti takaisin laitumelle.

Hevostelupäivästä ei ole pakko kirjoittaa tarinaa. Ilmoittautumiset vieraskirjaan, kiitos. Kerro osallistumisesi yhteydessä kenet Hopearinteen hevosista olet valinnut mukaan hevostelupäivään. Tarkistathan myös allaolevasta osallistujalistasta, ettei sitä ole vielä varattu kellekään!


Uuteen hevoseen tutustumassa:
Emmi - Hopearinteen Little Prince
Bet - Droit Charmeur
Jillian - Vappu
Laura - Hopearinteen Will Mango

©2019 Hopearinteen Ratsutila - suntuubi.com