Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
kotisivut helposti

Tämä on virtuaalitalli / This is a sim-game stable! 

Estevalmennus KOMMENTIT

tiistaina 11.06.2013

Hopearinteessä järjestettiin aurinkoisena tiistaipäivänä estevalmennus, johon saivat ilmoittautua Hopearinteen talliporukka eli hoitajat ja yksityisten hevosten omistajat. Valmennuksessa opettajanaKurssikommentit:
Bet - Hopearinteen Little Dream
Daku tepasteli reippaasti uraa pitkin jo alkukäyntien aikaan. Jouduit välillä pidättelemään sitä, ettei se nostanut vauhtiaan raviin. Verryttelyinä toimivat pienet ristikot, jotka Daku hyppäsi suht varmasti yli. Tosin vauhtia jouduit aina välillä pyytämään vielä lisää, koska välillä juuri ennen estettä se meinasi hiukan hyytyä. Isommilla esteillä Daku innostui vielä lisää ja kyllä; muutamia ilopukkejakin se heitteli innostuksestaan johtuen. Hyvä ettet kuitenkaan tipahtanut selästä, vaikka lähellä se kyllä muutamana kertana oli... Kieltäytymisiä ei tullut kertaakaan valmennuksen aikana, vaan Daku oli oikein innokkaasti hyppäämässä esteitä. Loppukäynneissä Daku sai sinulta ansaitsemansa kiitokset ahkerasta työpanoksestaan. Betin esteistunta on hyvällä mallilla enkä huomannut siinä korjattavaa. Hyvä!

Emmi - Hopearinteen Little Prince
Alkukäynneissä Ritu mateli uraa pitkin ja jouduit herättelemään sitä. Alkuraveissakaan Ritu ei tuntunut heräilevän, vaan se lähinnä yritti hidastella vauhtiaan käyntiaskeliin vasten ratsastajan tahtoa. Verryttelyesteinä toimivat pienet ristikot, jotka ori hyppäsi laiskanpuoleisesti eikä olisi välillä jaksanut nostella jalkojaan, josta johtuen puomit putoilivat. Vasta kun siirryttiin isompiin esteisiin, niin Ritu suorastaan räjähti täyteen vauhtiin ja intoa piisasi. Sinunkaan ei tarvinnut enää patistaa sitä liikkumaan reippaammin, ennemminkin pidättelyt tulivat tarpeeseen. Muutaman kerran Ritu heitti myös pienet ilopukit ja oli lähellä, ettet lentänyt selästä. Sait kuitenkin tasapainosi hyvin viime hetkillä koottua! Emmin esteistunta on oikein hyvällä mallilla enkä huomannut siinä mitään suurempia "kehityskohteita". 

Jillian - Wendycreis FIN
Alkukäynneissä Wendy tuntui kovin vauhdikkaalta eikä se käynnissä malttanut pysyä sitten millään. Tällä tammalla oli suuret menohalut ja sen kyllä huomasi. Se olisi halunnut käynnin sijaan tepastella ravissa, mutta sinä Jillian napakkana ratsastajana sait sen kuitenkin pysymään rauhallisissa käyntiaskelissa. Ensimmäiselle esteelle tamma spurttasikin oikein kunnolla eikä ratsastaja meinannut pysyä edes vauhdissa mukana. Wendy hyppäsi esteen oikein hyvin ja pian oli aika siirtyä isompiin, lähemmäs 100 cm:n esteisiin. Isommilla esteillä Wendy selvästi innostui ja kyllähän siltä muutamat ilopukitkin tulivat. Todella näpsäkkä ja vauhdikas tamma, jolla riittää kyllä intoa esteitä kohtaan! Sinulla Jillian esteistunta oli hyvin hallinnassa ja huomaa, että olet ratsastanut jo useamman vuoden. Tästä teidän on hyvä jatkaa yhteistä matkaa!

©2019 Hopearinteen Ratsutila - suntuubi.com