Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
kotisivut helposti

Tämä on virtuaalitalli / This is a sim-game stable! 


Hopearinteen ratsutila on 17. toukokuuta vuonna 2008 perustettu virtuaalitalli. Alkuperäinen perustaja/omistaja on Ezzu.


Photos: Nancydowd

Nautintoa täysin siemauksin
Tallillamme pääset nauttimaan ihanasta hevosten läheisyydestä.. Hörinät kantautuvat korviisi, kun rakkaat silkkiturvat toivottavat sinut tervetulleeksi Hopearinteen Ratsutilalle.

Tallillamme on jatkuvaa hoitaja- sekä siitostoimintaa. Lisäksi järjestämme kaikenlaisia kilpailuja hoitajien sekä ulkopuolisten kävijöidenkin mielenvirkistykseksi. Hoitajilla on mahdollisuus tehdä lähes mitä vain hoitsunsa kanssa ja maneesi+kenttä (ja kehutut maastoreitit) ovat heidän vapaassa käytössään. Ja miltäpä kuulostaisi tunnelmallinen maastoretki oman rakkaan hoitsunsa kanssa houkuttelevilla kukkuloilla järven äärellä? Tallimme tarjoaa mitä luotettavimmat maastoreitit maastoiluun, joka takaa myös niiden ihanuuden.

Runsas hevos- ja ponivalikoima
Ihanien maastoreittien lisäksi tarjoamme runsaan hevos- ja ponivalikoiman innokkaille hoitajille. Hevosia löytyy lähes laidasta laitaan ja jokaisella on oma erityinen luonteensa jota kunnioitetaan täysin! Talliltamme löytyy niin este- kuin kouluhevosiakin, joten jokaiselle löytyy varmasti omansa! Hevosemme ovat hyvin koulutettuja ja mahdollisimman luotettavia, vaikka voihan sitä pilkettä silmäkulmastakin löytyä. :) Toki hevosilla on aina erilainen luonne, eikä niiden luonteelle mahda mitään. Mutta silti jokaista kunnioitetaan täydellä sydämellä loppuun asti..

Nyt pääset tutustumaan tarkemmin Hopearinteen Ratsutilaan!

Tallin historiaa
Hopearinteen toiminta (mm. hoitaja- ja kisatoiminta)
Henkilökunta
Tallin tilat + pohjapiirustukset
Tarhausjärjestys
Pihapiirin esittely (+ paljon kuvia)

Toivottavasti viihdyt tallillamme! 

©2019 Hopearinteen Ratsutila - suntuubi.com