Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
kotisivut helposti

Tämä on virtuaalitalli / This is a sim-game stable! Täältä löydät tallimme hevoset ja ponit. Hevosten tasot vaihtelevat suuresti, jonka ansiosta meiltä löytyy hoitsuja niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin. Talliltamme löytyy koulu- sekä esteratsuja. Kunkin hevosen tasokkuuden näet sen tiedoista. 

Hoitajaksi pääseminen on helppoa kuin heinänteko. Ensimmäiseksi sinun täytyy tietenkin lukea tallimme säännöt, sillä muuten et saa hoitsua, vaikka kuinka anelisit. Säännöt luettuasi pääset valitsemaan hoitsua. Hevosemme on lajiteltu niiden sukupuolensa mukaan eri kategorioihin, jotka löydät alhaalta. Niitä napsauttelemalla näet kyseisen sukupuolen edustajista tarkempaa tietoa. Kun olet löytänyt sopivan hoitsun, tarkista ensinnäkin ettei sillä ole jo ennestään hoitajaa.

Otamme jokaiselle hevoselle vain yhden hoitajan. 
Sopivan hoitsun löydettyäsi suuntaa kaviosi kohti vieraskirjaamme ja lähetä hoitsupyyntö. Vastattuani viestiisi myöntävästi, saat alkaa hoitaa hoitsuasi heti. Hoitotarinat lähetetään Hoitoviekkuun, joka löytyy Vieraskirjat-linkin alakategoriasta.

Valitettavasti vastaukseni hoitsupyyntöösi voi olla myös kielteinen, jolloin siihen löytyy kyllä syynsäkin... Yleensä kielteisen vastauksen syy on sääntöjen lukemattomuus, sillä huomaan kyllä, kuka on lukenut säännöt ja kuka ei. Jos sinulla ilmenee jotain kysyttävää, kysy ihmeessä! Hölmöjä kysymyksiä ei olekaan. :)Ihanat asukkimme:
   ->
Orit
  ->
Ruunat
  ->
Tammat
  ->
Varsat
  ->
Yksityiset
->
Muistoissa
 
Tsekkaa myös
myytävät hevosemme.


Astutuskalenteri
tamma ⇔ ori ⇔ astutus pv ⇔ arvioitu syntymä pv
Tammoja astutetaan seuraavan kerran vuoden loppupuolella.


Hevoskuva: capn madd matt (CC BY-NC-ND 2.0)

©2019 Hopearinteen Ratsutila - suntuubi.com